pirmdiena, 2013. gada 12. augusts

Sejas maskas vasaras laikā

Foto: kaputik.net
Vai jūs zinājāt, ka sejas āda vasarā atjaunojas daudz ātrāk nekā ziemā? Tamdēļ tai ir vajadzīga īpaša kopšana. Šajā rakstā mēs pastāstīsim kādas maskas būtu visefektīvākās vasaras laikam.
Lutināt sejas ādu ar sejas maskām ir vajadzība ne tikai ziemā, bet arī vasarā. Labums vasaras maskām ir tāds, ka pagatavot tās var gandrīz no visa, kas ir atrodams dārzā- gurķis, tomāts, biete, burkāns, ķirbis, ogas utt.
 Izskatīsim dažas no dabīgām sejas maskām vasaras laikā.

Vasaras sejas maska taukainai ādai
Šī maska palīdzes jums samazināt palielinātas poras un noņems sejas spīdumu. Paņemat 1 vidēji lielu tomātu, uzmanīgi noņemat no tā miziņu un sarīvējiet uz smalkās rīves tā, lai izveidojās putriņa. Šo putriņu uzklājiet uz sejas un paturiet 20 minūtēs. Pēc tam noskalojiet ar vēsu ūdenī.

Ogu sejas maska
Šī sejas maska ir īpaši domāta vasaras sezonai, jo vasarā ir tik daudz un dažādu ogu. Ogām piemīt tonizējošie un barojošie efekti. Lai pagatavotu šādu sejas masku, jūs varat paņemt vai jāņogas (derēs visas jāņogu šķirnes), vai avenes, vai zemenes, vai upenes, vai smiltsērkšķi, derēs jebkādas ogas, kas jums ir pa rokai. Kārtīgi saberziet ogas, un izveidojošo putriņu uzklājiet uz sejas ādas. Paturiet 15-20 minūtes un noskalojiet seju ar vēsu ūdeni.

Vasaras tonizējoša un mitrinoša sejas maska
Šī sejas maska ir pazīstama jau no seniem laikiem, bet vēl nav zaudējusi savu popularitāti un efektivitāti. Paņemiet svaigu gurķi, sagrieziet ripiņās vai sarīvējiet uz smalkās rīves kā jums pašiem ir ērtāk. Uzklājiet to uz sejas ādas un paturiet 20 minūtes. Pēc tam noskalojiet to ar vēsu ūdeni.

Sausai ādai domāta sejas maska
Sagatavojiet gurķu putriņu, paņemiet 4 ēdamkarotes gurķu masas, sajauciet ar 2 ēdamkarotēm krējuma. Uzklājiet uz attīrītas sejas ādas un paturiet 20 minūtes. Tad noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Banānu pret grumbu sejas maska                         
Banānu maska- lielisks tautas līdzeklis pret grumbām. Lai to pagatavotu, jums būs nepieciešams - puse no vidēji liela banāna, samīciet to putriņā. Klāt pievienojiet 1 ēdamkaroti auzu miltus un 2 ēdamkarotes saldā krējuma. Kārtīgi sajauciet visu viendabīgā masā un uzklājiet uz sejas ādas. Pēc 20 minūtēm noskalojiet ar vēsu ūdeni. 

Nav komentāru: